Ara Mas

Ens esperen les urnes

ESTEM A UNA setmana de les properes eleccions catalanes i al bell mig de la campanya electoral. En relació amb la campanya electoral estic plenament d'acord amb el que escrivia el meu amic Jaume Sellés; se la podrien ben bé estalviar i invertir els euros que costa en altres àmbits on prou falta fan. Quatre anys és temps més que suficient per valorar el que han fet els que han governat i els que han estat a l'oposició. El que es diu i promet en dues setmanes de campanya no hauria de fer oblidar el que hem vist i viscut durant quatre anys. En tot cas, si la campanya és una obligació democràtica, encara em sembla millor fins i tot la postura de l'amic del Jaume, que diu que vota per correu abans que comenci la campanya per no deixar-se intoxicar per tot allò que es diu i es promet en aquests quinze dies. Sabia actitud!
Jo, igual que el Jaume, també tinc el meu vot ja decidit, però a diferència d'ell, aquesta vegada, sí que diré a qui votaré. Per mi ara és l'hora d'Artur Mas. Mas és una persona que amb tota franquesa ens ha dit que un país no es pot tirar endavant des d'un sol partit polític i que necessita i demana l'ajut de tothom per aconseguir-ho.
Reconeix que un país no s'aixeca només des d'una cúpula política i per tant reclama una àmplia mobilització social per afrontar amb garanties els difícils reptes del futur més pròxim. No promet dir sí a tot ni donar subvencions a tothom i a tot arreu.
Sincerament, és una actitud que m'agrada i que comparteixo. No sóc dels que creuen que tots els meus problemes els han de solucionar l'Administració i els polítics, que per això pago els meus impostos. Els demano, això sí, eficàcia, honestedat i responsabilitat en els seus càrrecs com a dipositaris de la voluntat democràtica de la ciutadania. Una societat, però, aconsegueix superar els períodes de greu crisi amb un ampli compromís de tots els seus components. Un bon líder polític ho ha d'entendre així i ha de ser saber liderar aquesta situació per fer un país competitiu i de primera. Per mi, Artur Mas és la persona que ara mateix ho pot fer possible.

SEGRE 21/11/2010

Entrades populars d'aquest blog

Neumünster

Turkmenistan (1)