1,6 milions = Ø

Ja ho deia Cesc: No som res...

Després d'escoltar i llegir tot el que s'ha dit políticament els darrers dies, he arribat a la conclusió que els vots de més d'un 1.600.000 persones equivalen a "res". Si vostè és una de les persones que va votar la llista de Junts pel Sí -de llarg la llista més votada a Catalunya- ha de saber que per al govern de Madrid, el PP, el PSOE, Ciutadans i el rei Felip VI els nostres vots i la nostra existència es considerada com a un conjunt inexistent. 
Els partits i mitjans de comunicació de Madrid, després de passar-se anys ignorant totes i cada una de les nostres reivindicacions, després de menysprear i silenciar mediàticament les multitudinàries manifestacions de l'11 de Setembre, després de veure com el PSOE tots aquests anys ha callat, esperant que PP i CiU es desgastessin, ara els independentistes ens emportem totes les portades i titulars de diaris. Ara sortim a primera plana com a antidemocràtics, colpistes, insolidaris i corruptes. I com era d'esperar ja s'ha format un front comú PP/PSOE/Ciutadans per parar els peus a les reivindicacions catalanes. 
Diuen que van parlant amb tothom per coordinar la resposta contundent contra el govern català. Bé, amb tothom, menys amb el govern català i els catalans que volem un altre futur pel nostre país. Amb aquests catalans ni es parla, ni es dialoga i menys encara es negocia. Els exemples d'Escòcia i Quebec semblen que siguin de territoris d'altres galàxies que no tenen res a veure amb la democràcia del segle XXI. 
I si amb tot aquest panorama, no en tinguéssim prou per comprovar que la cosa no serà gens fàcil, ara els que volem la independència de Catalunya més enllà de les sigles de qualsevol partit, veiem com en el Parlament de Catalunya, els que se suposa que hem d'anar units, anem donant diàriament milers de vots i arguments als que diuen que "antes se romperá Catalunya que España". Sembla ser que s'ha de respectar i escoltar tothom, bé, tothom menys 1,6 milions "d'antidemocràtics, insolidaris i corruptes" -segons alguns- que vàrem guanyar clarament unes eleccions democràtiques. Aquests 1,6 milions de persones és ignorat per tothom. Així anem... 
SEGRE 15/11/2015

Comentaris