Sexe de vacances 2007. Tamara Berger

Cartell de la pel·lícula:
Lie with me. 
El diario íntimo de Leila


Una vegada més durant l’època estival, unes recomanacions sensuals per ajudar a passar l’estiu i les vacances. Aquesta vegada, però, no parlaré de llibres, sinó de pel·lícules. Això sí, sense deixar de recomanar que igualment llegeixin bons llibres durant les vacances. Enguany entrarem en el fascinant món del bon cinema i el sexe. Quatre són les pel·lícules que he triat per comentar i que poden trobar en qualsevol vídeoclub. 
La primera pel·lícula és: En la cama de Matias Bize, una coproducció entre Xile i Alemanya, en què destaca el dol interpretatiu dels dos únics personatges que surten en pantalla: Blanca Lewin i Gonzalo Valenzuela. L’intens diàleg al llit entre els dos protagonistes que acaben de conèixer-se en un local anirà descobrint la vida dels dos i també el que s’amaga entre ells després del sexe ràpid que acaben de practicar. Excel·lents diàlegs amb accent sudamericà al servei d’una relació sentimental. 
L’altra pel·lícula és: A nuestros amores de Maurice Pialat amb Sandrine Bonnaire. Una adolescent viu el començament convuls de la seva vida sentimental i sexual. Una situació familiar molt tempestuosa marca també el seu procés d’adaptació a la realitat de les relacions i el sexe. Per aquells que els agradin les pel·lícules més directes i provocatives, tenim Lie with me. El diario íntimo de Leila. La pel·lícula de Clement Virgo, basada en una novel·la de Tamara Berger, ens mostra de manera directa el desig sexual d’una noia que no té clara ni la frontera ni els vincles que hi ha entre el pur sexe i els sentiments envers una altra persona. 
I per últim, per al més cinèfils i aquells a qui els agraden les pel·lícules complicades, tenim Eros, un dvd amb 3 històries independents dirigides per 3 famosos directors: Michelangelo Antonioni, Steven Soderbergh i Wong Kar Wai. Tres històries amb menys sexe, però amb tant de contingut que permeten organitzar un cine fòrum d'uns quants dies. Bones vacances, i com sempre, si poden i volen, bon sexe. 


SEGRE Agost 2007

Comentaris