Mireu com es construeix un castell basc-català.

Els Xiquests de Vilafranca fam un castell a Euskadi amb l'ajuda del públic assistent. Es veu com es construeix des de bon començament i es va alçant de mica en mica. El final com sempre molt emotiu!

Comentaris

  1. Sr. Zaballos, tenia ganes de trobar un post d'aquest tipus, d'allò tant cacarejat com la "germandat vasco-catalana".
    Soc i seré votant de CiU, però això no treu que n'estic fins al capdamunt d'aquesta basquitis profunda que tenen la majoria de catalans.
    Ningú se n'ha adonat que el govern basc, d'amagatotis, acaba de millorar el concert basc amb el Govern Espanyol, mentre nosaltres estem ofegats??? Ens han ajudat un sol punyetero cop d'alguna manera directa o indirecta als catalans? Ens van ajudar fent la pinsa en el seu dia amb la Magdalena Álvarez en el tema d'infrastructures??? Son moltes preguntes les que podria fer, però totes tenen la mateix resposta: Als bascos tant se'ls en dóna de com ens vagi.No cal que fem el pilota. Ells van a la seva. Ah! i ben fet que fan!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola J,
      Estic molt d'acord amb el que dius! De fet en aquest blog hi trobaràs més d'un article en el que precisament demanava (i demano) que la política catalana es desmarqués de la manera de fer i actuar a Euskadi. Nosaltres a Catalunya sempre hem tingut una altra manera de fer i actuar i estic absolutament convençut que l’hem de continuar preservant. El govern basc sempre ha anat a la seva i tret de bones paraules, poc més n’hem tret els catalans quan s’ha tractat de pressionar al govern central a favor de Catalunya. Per altra banda, sempre m’agrada diferenciar el tema de governs, tactisme polític i partits i la societat en general. En aquest sentit està clar que el poble basc és bastant més sensible i comprensiu amb nosaltres i les nostres aspiracions que en altres llocs de l’Estat. Gràcies pel teu comentari i la mostra de confiança! Salut!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada