Feliç 2(SÍ)014!

L'any 2014, l'any de la consulta.
Ja només falten un parell de dies per arribar al famós i esperat any 2014. Ja fa uns anys que aquesta data es va començar a perfilar com a molt emblemàtica per al futur de Catalunya. I la veritat és que tot indica que així serà. Em sembla que a hores d'ara, ningú dubta que l'any 2014 marcarà un abans i un després en la història del nostre país. Pel 2014 ja tenim data i pregunta per poder fer la consulta. Tenim una pregunta amb dos apartats i que per aquells que volem la independència de Catalunya, implica dir sí a la primera i a la segona pregunta. Un doble sí per obrir un nou futur per a Catalunya i per començar a fer les coses d'una manera diferent. M'agradaria que aquest doble sí , que he simbolitzat darrere del 2 de la data de l'any, també sigui un sí per a moltes altres coses que espero que passin durant aquest any simbòlic per a molts de nosaltres.
Espero i desitjo que en aquest 2014 puguem dir un molt clar al fet de sortir de la crisi. Que també hi hagi un radical a la davallada del nombre d'aturats. Espero que la cohesió social que sigui el principal actiu de la fortalesa de la nostra societat. Que l'ensenyament que sigui la base d'una futura societat més preparada i sàvia per saber encarar els reptes als que s'haurà d'enfrontar i no motiu de lluita política. Que la corrupció que sigui ja un tema del passat. Que el sigui també la resposta constant a les propostes de diàleg i negociació que es puguin fer per resoldre els problemes polítics, socials i econòmics que ens trobarem.
En resum, que el 2014 sigui un any en què els s'imposin clarament als tradicionals no als que estem acostumats darrerament. Uns no que no fan res més que donar l'esquena als problemes i demandes del present i crear frustració a la gent. Ha de ser, doncs, un any de molts i, en conseqüència, aquests són els meus desitjos per al 2014.
I si en puc demanar un de molt personal, també demano un molt gran perquè el projecte de les Basses d'Alpicat sigui definitivament una realitat exitosa per a Lleida i per a Catalunya.
Feliç 2014 a tothom!

SEGRE 29/12/2013

Comentaris