Sexe de vacances 2008. F. Beigbeder, N. Roca, R. Peñasco

Núria Roca amb "Sexualment"

Amb crisi o sense el sexe sempre és un valor en alça, i per sort no depèn dels polítics! En l’edició de “sexe de vacances” d’enguany els he triat tres llibres de diferent tipologia. El primer de tots parla precisament dels aspectes més econòmics del sexe o, millor dit, de la bellesa que incita al sexe. La primera obra és una novel·la del francès Frédéric Beigbeder: Auxili, perdó (Editorial La Campana i Anagrama. Octave, el protagonista, ens introduirà en el món de les models per a l’alta costura i la cosmètica. Octave sempre està a la recerca d’una bellesa que transformi en diners qualsevol mirada dirigida a ella. Això el portarà a conèixer la nit de disbauxa i sexe de Moscou per intentar trobar la noia perfecta perquè sigui la imatge d’una empresa disposada a pagar molts diners per una cara d’àngel amb mesures perfectes que sedueixi a milions de dones del món que pretenen assemblar-s’hi. Les descripcions i opinions que dóna sobre les belleses de l’est poden ajudar a entendre millor l’èxit d’aquestes dones entre els homes del nostre país.
Una altra dona molt seductora, i encara la trobo molt més després de llegir el seu llibre, és Núria Roca. La presentadora de televisió s’ha atrevit amb un llibre de sexe: Sexualment (Bromera). El llibre és un seguit de comentaris, anècdotes i consells vinculades amb la seducció i el sexe. Es llegeix ràpid i dóna una imatge d’ella i les seves vivències sexuals força allunyada de la imatge angelical de presentadora de programes infantils.
Per últim una temàtica ben diferent. Per a tots aquells i aquelles que volen entendre millor el senyor Max Mosley, el cap de la FIA famós per la seva orgia nazi, poden llegir La sumisa insumisa de Rosa Peñasco (Suma). Paula entra en un xat sadomasoquista per curiositat. De mica en mica va quedant enganxada en aquest món fins al punt de decidir fer un viatge per anar a veure el seu “amo” a qui tan sols ha conegut a través d’internet. La por, la curiositat i el desig es barregen al llarg de tota la relació. Bon estiu, i si volen i poden, bon sexe.

SEGRE 03/08/2008

Comentaris